Šola v naravi v Fiesi

1. dan
Po prihodu v Fieso smo najprej razpakirali potovalke in si oddahnili od poti. Namestili smo se v lično urejene sobe. Učitelji v domu so nas lepo sprejeli in nam razkazali poslopje z okolico.
Časa za počitek ni več bilo, saj smo hitro začeli z različnimi dejavnostmi. Najbolj nas je navdušilo lokostrelstvo. Na srečo je bila to le vaja, pravo tekmovanje pa pride na vrsto v sredo. 1. dan šole v naravi smo okronali z večernim pohodom.
Verjetno vam ni treba posebej poudariti, da smo hitro in sladko zaspali. Se slišimo.

2. dan
Ko smo se prebudili, smo odšli na jutranjo telovadbo. Sledil je okusen zajtrk. Kmalu zatem smo se ob morju sprehodili do Pirana. Na poti smo uživali v razgledu na morje, pot nas je vodila do rta Madona.
Po uspešnem reševanju zastavljenih nalog, smo se na Tartinijevem trgu posladkali s sladoledom. Nekatera dekleta so ta čas izkoristila za nakup fluorescentnih zapestnic. Pot nazaj je minila, kot bi mignil.
Sledilo je kosilo in popoldanske dejavnosti: športne igre, spoznavanje sredozemskega rastja, nabiranje kamnov za šolsko geološko zbirko, degustacija oljčnega olja in oljk na hrustljavo zapečenih kruhkih. Njam.
Popoldan smo zaključili s predavanjem o ribištvu. Tudi na večernem zabavnem kvizu smo se odlično odrezali. Lahko noč in nasvidenje jutri.

(Skupno 347 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...