Kraj v zeleni

Mednarodni likovni natečaj Osnovne šole Danila Lokarja v Ajdovščini je letos k sodelovanju povabil z naslovno temo: Kraj v zeleni.

Tudi naši učenci so ustvarjali na izbrano temo in ponovno se veselimo lepih dosežkov ter ponosno razglašamo, da so se med 115 izbranih del uvrstili kar štirje naši učenci s svojimi slikami. Skupno pa je na letošnji natečaj prispelo 2162 likovnih del iz šestih držav (Hrvaške, Črne gore, Indije, Srbije, Italije in Slovenije).

Zlati priznanji sta prejela: Jaša Peljhan iz 3. razreda in Aleks Mikuž iz 1. razreda. Srebrno priznanje je prejel Franko Čuk iz 1. razreda ter bronasto priznanje Neža Lampe iz 8. razreda. Jaša je ustvarjal pod mentorstvom učiteljice Katje Turk Medvešček, Aleks in Franko sta svoji krasni Zeleni mački naslikala pod mentorstvom učiteljice Mojce Vidmar. Neža pa je ustvarjala pri urah likovne umetnosti z mentorico Jadranko Ivačič.

Vsem iskreno čestitamo!

Čudovito razstavo vseh izbranih likovnih del si lahko ogledate v prostorih Osnovne šole Danila Lokarja v Ajdovščini, vse do konca septembra 2024.

(Skupno 91 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...